Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък предлагам за идните месеци да събираме парите предварително, от който мисли да играе с нас, пък идва не идва ... той си знае ... не съм видял тренировки да се плащат по 2 лева примерно на посещение ... всичко си е с месечна такса, пък който иска да идва ... По този начин и ще знаем колко човека са сериозни и ще идват да играем, а не някой си решил да дойде веднъж, друг 2 пъти ... много ми е несериозно т'ва
    П.С. : Току що бе обсъдено с Венци и е решено другият път да ви събирам по 15 лева, и ще ви кажа за декември по колко събирам ...
    Тази зала трябва да я запазя за другият месец до 27ми, така че ако някой има предложение - нека да каже до сряда, за да имаме един четвъртък да видим дали за всички е отдачно и да запазваме.
    За сега май повечето са да останем в тази зала, колкото и да е нерентабилна
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• батка ,вярваш ли ми ,че тоя път ми беше толкова интересно ,че въобще не усетих кога мина времето и къде бяха дупките!
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

• някой ще звънне ли http://www.academicasport.com/ac_2_prices.php да попита.Ясно, че Раковски можем да я запазим, но защо да не потърсим нещо малко по-добро ?

Намерих и още един телефон 02/870 20 28 Също така, ако успея да ви изкарам учащи ще ползваме 50% намаление
        Last edited by sen7; d.m.y г., 19:50.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

• И аз го гледах т'ва ама съм старомоден и нямам вяра на сайтове, та ще си мина лично ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Говорил съм с човека, за студенти няма да минем, макар и половината да сме ...
            За Декември ще запазя същата зала, а за догодина, ако сте навити ... спазарил съм човека да даде добра цена ако подпишем за цяла година

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
              Говорил съм с човека, за студенти няма да минем, макар и половината да сме ...
              За Декември ще запазя същата зала, а за догодина, ако сте навити ... спазарил съм човека да даде добра цена ако подпишем за цяла година
              Реално почти на всичко сме навити, само да има игра Днес ме удари мускулната, май ще си взема топка да поцъкам в махалата, че толкова отчайваща игра и стрелба не помня да съм имал, но ЕГН-то си е 'бало ...
              Arena Coast Customs

Comment

• съжалявам, довечера няма да мога да дойда момчета !
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

• И аз,имам контузия от миналата седмица,цяла седмица едвам ходя.Приятна игра
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ц ц ... несериозници
                    Аз до към без 10 пак съм на ЕКОто с кафе

Comment

• Уууу Мурджев и Пастора са пенсионери.
                      Този път аз съм на линия.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• От другия месец съм си направил смените, така че неделите да са ми свободни...Този път обаче също ще пропусна за мое огромно съжаление
                        До другата седмица момчета
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Несериозна работа ... бяхме 9 човека и играхме четворки ...
                          Очаквам тези, които не бяха да ми кажат дали ще идват сериозно да играят и по дяволите ... казвайте предварително ако имате работа за веднъж ...

Comment

• 9 ,9 кой ти ги дава ?!
                            Дори и при 9 човека ,според мен се получи доста добра игра

Готиното е ,че всеки идва нахъсан да играе,защото на всеки му се играе,а не играем 15 мин и после всички да спим ...

Пиййс!
                            155 96' 1.6 16v 1++hp???
                            Mazda 626 84'
                            Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                            ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                              9 ,9 кой ти ги дава ?!
                              Дори и при 9 човека ,според мен се получи доста добра игра

Готиното е ,че всеки идва нахъсан да играе,защото на всеки му се играе,а не играем 15 мин и после всички да спим ...

Пиййс!
                              Не спим ли?! че тя цялата игра беше заспала добре че с всяко посещение пъшкането и охкането намалява, така че явно влизаме във форма...

В темичката викам да драснем за следващия път. И не забравяйте да донесе пари....
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                                Уууу Мурджев и Пастора са пенсионери.
                                Този път аз съм на линия.
                                Тъй де, но си връщам формата, само дето бях контузен предния път и се доусложни, та сега ме нямаше, обещавам да наваксам.

п.с. Ша та скоцам от дрибъл пиуе
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X