Аз пък предлагам за идните месеци да събираме парите предварително, от който мисли да играе с нас, пък идва не идва ... той си знае ... не съм видял тренировки да се плащат по 2 лева примерно на посещение ... всичко си е с месечна такса, пък който иска да идва ... По този начин и ще знаем колко човека са сериозни и ще идват да играем, а не някой си решил да дойде веднъж, друг 2 пъти ... много ми е несериозно т'ва
П.С. : Току що бе обсъдено с Венци и е решено другият път да ви събирам по 15 лева, и ще ви кажа за декември по колко събирам ...
Тази зала трябва да я запазя за другият месец до 27ми, така че ако някой има предложение - нека да каже до сряда, за да имаме един четвъртък да видим дали за всички е отдачно и да запазваме.
За сега май повечето са да останем в тази зала, колкото и да е нерентабилна

П.С. : Току що бе обсъдено с Венци и е решено другият път да ви събирам по 15 лева, и ще ви кажа за декември по колко събирам ...

Тази зала трябва да я запазя за другият месец до 27ми, така че ако някой има предложение - нека да каже до сряда, за да имаме един четвъртък да видим дали за всички е отдачно и да запазваме.
За сега май повечето са да останем в тази зала, колкото и да е нерентабилна

Comment